Kotisivut on avattu…

…vain 12 vuoden tauon jälkeen. Kyllä vain, vanhojen sivujen ”uusin” päivitys näytti palvelimella olevan vuodelta 2009.

No miksi nyt eikä esimerkiksi kymmenen vuotta sitten? Kyllähän tässä voisi syyttää niitä kuuluisia ruuhkavuosia parin pienen lapsen parissa, mutta rehellisesti sanottuna suurin syy on ollut aikaansaamattomuus ja hirvittävä kynnys saada loihdittua sivuille nykyaikainen ulkoasu ja yhteensopivuus mobiililaitteille. Tässä tulikin apuun mainio paikallinen ja erilainen suunnittelutoimisto VisualTM, joka teki pohjatyön ulkoasun ja tekniikan suhteen. Tokihan sivuston suunnitelma oli loistava… 😉 Viilailu ja tekstien tuottaminen sujuikin sitten yllättävän helposti. Rehellisesti sanottuna projekti alkoi jo syksyllä 2020 liiketalouden markkinointiviestinnän opintojen yhteydessä, mutta hiljaa hyvä tuli – ainakin ”meleko hyvä” omasta mielestäni…

Sivujen tärkein anti on tietenkin tapahtumien tulossivut mutta sivustolle on myös koottu tietoa mm. Result Fellowsin tarjoamista eri lajien tulospalvelupaketeista ja ajanottotekniikoista, Result Fellowsin historiasta ja referensseistä sekä jatkossa ajankohtaista asiaa RF:n toiminnasta, tapahtumista ja mistä milloinkin tämän blogin muodossa.

Iso kiitos VisualTM:n Millalle ja Tealle sekä muutamille luottopakeille, jotka ovat sivustoa valmistumisen loppuvaiheessa vakoilleet ja kommentoineet.

fellowslogo_better.

P.S. Palaute sivuista tai muut terveiset esimerkiksi palautelomakkeen kautta ovat tervetulleita. Tulee sekin testattua… 😉

2 kommenttia artikkeliin ”Kotisivut on avattu…”

Kommentointi on suljettu.