Järjestelmät, asennukset ja koulutukset

Result Fellows tarjoaa tulospalvelupakettien lisäksi myös laitteistojen hankinta-, asennus- ja käyttökoulutuspalveluja. Vuosi 2022 alkoi Pöytyällä Haukkavuoren hiihtokeskuksen uuden tulospalvelujärjestelmän asennus- ja koulutuspalvelupäivällä loppiaisena. Kuvan mukaisen neljän koneen asennus- ja koulutuspakettiin kuului mm. seuraavaa:

  • 4G-reitittimen ja kytkimen configurointi tulospalveluvalmiuteen
  • neljän valmiiksi puhtaalle Win10-käyttöjärjestelmälle asennetun koneen configurointi lähiverkkoon sekä tarvittavien henkilökohtaisen väliaikalähtökilpailun ohjelmien asennus ja configurointi
  • asennetut ohjelmistot, mm. Pekka Pirilän ohjelmistopaketti henkilökohtaiseen kilpailuun, valvonta- ja jakeluskriptit (Result Fellows) sekä NetTime-ajansynkronointiohjelma
  • Comet-maalikellon (vanha kunnon…), valokennon ja lähtöportin configurointi
  • järjestelmän käyttökoulutus ja testaus

Pöytyän Urheilijat hankkivat itse kannettavat käytettyinä uusilla SSD-levyillä varustettuina sekä uusina reitittimen ja kytkimen. Result Fellows tekee myös laitteiston hankinnat tarvittaessa toiveiden mukaan.

Jos haluat laskea tulokset itse, kysy ihmeessä tarjous järjestelmän suunnittelusta, hankinnoista, asennuksesta ja koulutuksesta tai jostakin siltä väliltä!!

Yhteystiedot:

Tmi Tuloshemmot – Result Fellows, Finland

Risto ”Ryde” Kivinen
Karjaskyläntie 87
FIN-24100  SALO

risto.kivinen@resultfellows.com
 +358 44 0583 583