Parempaa vuotta 2022…

…toivoessa ja toivotellessa.

Viimeisen kahden vuoden aikana Covid-19 on jo kahdesti tehnyt sen, mitä en itse ole pystynyt tekemään tai halunnutkaan tehdä – kalenterin tyhjennyksen. Maaliskuun alku 2020 oli ensi-isku ja shokki, joka oli vain otettava vastaan. Vuosi sitten toinen vuoden alkupuolen kisakalenterin rastitus punakynällä olikin huomattavasti kovempi paikka. Kolmas peruutusaalto on parhaillaan menossa ja alkoi jo joulukuussa huomisen Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin siirrolla ja Uudenkaupungin Rinkimaratonin peruuttamisella.

Tällä hetkellä ei voi kuin todellakin toivoa, että tapahtumia voitaisiin ja uskallettaisiin järjestää. Toivoa pitää myös, että tapahtumien järjestämistä ja kaikkea muutakin urheiluharrastustoimintaa, -tiloja ym. koskeva ohjeistus selkeytyisi ja järkevöityisi. Urheilun ulkoilmatapahtumissa Korona-viruksen leviäminen on tähän asti ollut käytännössä nolla tai ainakin hyvin hyvin lähellä sitä. Terveyden ehdoilla tietenkin pitää toimia, mutta rehellisesti sanottuna jälleen kauhulla odotan tulevia talvi- ja kevätkuukausia.

Kaikesta huolimatta hyvää alkanutta vuotta 2022 kaikille. Pysytään terveinä!